ARRANGEMENTEN

Urban GRND Hengelo: Dé Bestemming voor Jouw Speciale Gelegenheden!

Op zoek naar de ultieme locatie voor bedrijfsuitjes, gezellige familie-uitjes, onvergetelijke vrijgezellenfeesten of opwindende vriendengroepen? Urban GRND Hengelo biedt precies wat je zoekt!

VAN BEDRIJFSUITJES TOT VRIENDENGROEPEN

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van memorabele ervaringen voor diverse gelegenheden. Voor bedrijven die op zoek zijn naar teambuilding, families die op zoek zijn naar avontuur, vrijgezellen die een laatste flinke knal willen, of vriendengroepen die gewoon wat quality time willen doorbrengen, wij hebben de perfecte arrangementen en activiteiten.

Ons toegewijde team staat klaar om jouw evenement op maat te maken. Van uitdagende spellen tot ontspannen bijeenkomsten, bij Urban GRND Hengelo draait het allemaal om het creëren van een unieke en opwindende ervaring.

Hiernaast zijn we ook beschikbaar voor zakelijke vergaderingen en andere bijeenkomsten. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid de juiste sfeer te bieden.

Wil je meer informatie over onze arrangementen of een offerte aanvragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via saleshengelo@urbangrnd.nl.

BIJLWERPEN (18+)

JEU DE BOULES

TAFELTENNIS

SHUFFLEBOARD

Online reserveren